top of page
avaszi.png

Végtelen szeretettel várlak a lelki fejlődést, feltöltődést, igaz természetünk felfedezését szolgáló, az elmét megismerő, lecsendesítő, bölcsességünket és belső tudásunkat megismerését elősegítő programjaimon.

Hangfürdő.png

Hangfürdő - Tavaszi megtisztulás

Sok szeretettel hívlak első tavaszi hangfürdőmre!

A frissen, Indiából hazahozott hangtálak, a csörgők, az angyalhárfa, a lágy, selymes énekhang, az indián furulya és a handpan gyógyító, nyugtató rezgéseit élvezhetitek egy két órás mély utazást lehetővé tévő hangfürdőn.

Részletek és jelentkezés a képre, vagy az alábbi gombra kattintva!

Zenei-önismereti Tábor (Facebook Post).png

Tavaszi zenei önismereti tábor a Medicina zenekarra

Újra hívunk Téged drága Testvér, egyre népszerűbb zenei elvonulásunkra, ahol főszerepben a közös zenélés, a hangunk, a hangszerek, a zenekari életérzés megtapasztalása lesz.

Belekóstolhatsz, milyen zenekarban zenélni! Mi leszünk a "csapatkapitányok", és mindannyiunkhoz 5-5 fő fog kerülni, akikkel egy bandát alapítva, játékosan megismerkedünk a különböző hangszerekkel, a saját hangunkkal, a dallamokkal, ritmusokkal.

Részletek és jelentkezés a képre, vagy az alábbi gombra kattintva!

Tavaszi ébredés és megtisztulás-3.png

Tavaszi ébredés és megtisztulás - 21 napos, ajurvédikus méregtelenítő kúra

Drága Barátaim!

A hosszú hideg telet követően az első tavaszi napsugarak, a madarak éneke és a rügyező fák új reménnyel töltik el szívünket. A természet ébredezik, vegyünk róla példát és ébresszük fel mi is belső erőnket, vitalitásunkat, életkedvünket. A hideg, száraz időszakot most egy átmeneti, hűvös, nedves szakasz követi, ilyenkor kedvező tisztító kúrát végezni, hogy a téli nehéz energiákat, lustaságot, komorságot kipucoljuk a szervezetünkből, hogy ráhangolódjunk a melegség, fény, újjászülető természet befogadására.

Évek óta végzem ezt az ajurvédikus alapokon nyugvó méregtelenítő kúrát, négy éve szervezem a csoportos tisztulást. Rengeteg tapasztalattal és praktikával tudlak kísérni ezen az úton. 

Részletek és jelentkezés a képre, vagy az alábbi gombra kattintva!

Női Jógatábor (Facebook Post).png

Az önmegvalósítás művészete
*Női elvonulás*

Kedves Nővérem!

Vonulj el velem négy felejthetetlen napra Kisnyalka Majorságra, ahol a buja természet, a napi rituálék, a tápláló ételek, a gyógyító mantrák, imák és énekek, az öt ősi elem, valamint női kapcsolódások fognak emlékeztetni arra, hogy ki vagy valójában, és miért is jöttél erre a Földre.

Részletek és jelentkezés a képre, vagy az alábbi gombra kattintva!

bottom of page