top of page
IMG_1744.jpg

Önmegvalosítás Művészete

 

Személyre szabott önmegvalosító programomat ajánlom sok szeretettel neked, ha úgy érzed szükséged van támogatásra, inspirációra, buzdításra, új ismeretekre az önismereti utadon, amit könnyedén be tudsz építeni a mindennapjaidba.

 

Miben támogatlak?

-egészséges életmód kialakításában

-rendszeres lelki gyakorlat megalapozásában, hogy szerves része legyen a mindennapjaidban

-önmagad megismerésében, elfogadásában és az önkifejezésben

-belső kincseid feltárásában

-ellenállás, korlátozó hitrendszerek elengedésében

-nyugodt, elégedett, teljes élet kialakításában

-lelkesítelek, támogatlak, hogy a céljaidat, álmaidat meg tudd valósítani

 

Milyen eszközökkel dolgozom?

Jóga

A test, lélek, szellem összhangjának kialakítására törekvő tévő ősi eszköz, amely biztos alapot ad az önismeret útján. Az ászanák (jógapózok) tisztítják a testünket, a légzéssel való kapcsolódás nyugtatja az elmét, és ez még csak a kezdet. Évek gyakorlása lehetővé teszi, hogy egyre mélyebb rétegeit ismejük meg önmagunknak, és az életünk történéseire ráláthassunk egy tudatos szemlélőként. Segítek, hogy megalapozd a hosszútávú jógagyakorlásodat, mélyitsd tudásodat, tapasztalataidat.

Ajurvéda

Az élet tudománya, amely az emberi egyénre személyre szabottan segít, hogy harmóniában legyünk a természettel, így önmagunkkal. Tisztító, tápláló diétával, praktikákkal, tisztító gyakorlatokkal, különböző gyógynövényekkel, mantrákkal és ásványokkal segít, hogy erősek, könnyedek és kitartóak legyünk testi, lelki és szellemi szinten.

SVT

Spirituális válasz terápia, amelynek segítségével a tudat alatti programjainkat, hitrendszereinket tudjuk tisztítani, oldani. Kapcsolódás a tudattalan és tudat alatti részeinkhez, felismerve és tisztítva az ott rejtőző akadályokat, hátráltató motivációkat.

Mantra éneklés

Az elme lecsendesítésének ősi eszköze, amely a transzcendens tudatállapottal köt össze, segít kialakítani egy olyan erős és stabil tudati minőséget, amelynek köszönhetően a mindennapi problémákat könnyedén meg tudjuk oldani. Tisztít, védelmez, mélyen átalakítja az életünket.

Hanggal való munka

Az éneklés az egyik legerősebb önkifejezési eszközünk, ahol nem mást használunk hangszerként, mint a saját testünket. Az emberi hang képes kifejezni a bennünk lévő érzelmeket, felszabadít, szórakoztat, feloldja a feszültségeket, sikerélményt és boldogságot ad nem csak annak aki énekel, hanem annak aki hallgatja!

Hangunkban rezdül a lelkünk, szellemünk és minden ami éppen aktuálisan hat ránk, így annak tudatos használata képessé tesz minket, hogy elmélyedjünk az önismeret útján, hogy bátorságot és bizalmat építsünk magunkban!

Védikus asztrológia

A Jyotish, amely annyit tesz, Isten Fénye. Minden ember születési képlete teljesen egyedi és megismételhetetlen, ugyanúgy mint az utunk. Képletünk egy térképet ad, hogy el tudjunk igazodni az útvesztők között, hogy rálássunk hol kell esetleg lassítani, óvatosabban utazni, és minek van éppen itt az ideje, mi az amit az életünkben könnyedén ki tudunk bontakoztatni. Egy csodálatos eszköz arra, hogy megértsük magunkat, hogy mélyebben rálássunk életünk alakulására.

Hogyan működik?

Ha úgy érzed eljött az ideje, hogy megismerd és felvállald magadat, ha szeretnél egy olyan életet élni, amelynek te vagy a főszereplője, akkor a legjobb helyen vagy. Ha elindulsz velem ezen az izgalmas utazáson, garantáltan meg fog változni az életed!

Heti egy alkalom 8 héten át, amelyet személyesen a te szükségleteidnek megfelelően építem fel. Filozófia, gyakorlat, személyre szabott feladatok, iránymutatások. Az egyes alkalmak online történnek, és két időpont között lehetőséged lesz konzultálni is velem, ha szükségét érzed.

 

Részletekért keress bizalommal!

Lépj velem kapcsolatba!

Köszönöm!

bottom of page